Poetry slam

Poetry slam

Booking:

Jeg udbyder alle former for workshops indenfor poetry slam og det talte ord. Kontakt mig og få et skræddersyet forløb og en god pris: Jeg har erfaring med værtsroller, underholdnings- eller edutaintment-shows, interaktive foredrag & dags- eller uge-workshops.

Da jeg er godkendt og anvendt i databasen over Huskunstnere hos Kunstrådet er der også i nogle perioder af året mulighed for at få tilskud til mine workshops. Ansøgningsfristerne for at søge ligger som regel 2 måneder inden man kan afholde arrangementet.

1. september: Kan skoler, undervisningstilbud og gymnasier få et tilskud på 2500 kroner til endagsworkshops via Puljen for møder med kunstnere. Der kan læses mere og søges på kunstrådets hjemmeside her: http://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/boern-og-unges-moede-med-forfattere-og-illustratorer/

3. oktober: Kan kommuner, kulturorganisationer og uddannelser/skoler søge støtte på 75% procent af det samlede budget til længerevarende workshops (mindst 5 dage). Jeg er gerne behjælpelig med ansøgningen. Man kan læse mere og ansøge her: http://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/huskunstnerordningen/

 

Inspiration:

Her kan du se en teaservideo fra et 7 dages workshop-forløb, der endte med Roskilde skole poetry slam finale 2016:


Herunder kan du læse to artikler om mine workshops for unge:

 

 

 

 

 

 

 


Her kan du se et par videoer af mine performances i udlandet:
Jeg er didaktisk eneforfatter på en undervisningsbog til udskoling og gymnasium, der sætter fokus på 60ernes avantgarde lyrik til nutidens poetry slam. En blanding af moderne kunst, tekster, video og opgaver. Læs mere om den her:

Anmeldelse i Folkeskolen: https://www.folkeskolen.dk/513065/poetry-slam

Anmeldelse i læsepædagogen: http://franklangmack.dk/wp-content/uploads/2017/05/anmeldelse.jpg

Køb bogen hos Saxo: https://www.saxo.com/dk/poetry-slam_frank-langmack_haeftet_9788723039965

Køb bogen hos Alinea: https://www.alinea.dk/tid-til-dansk-i-overbygningen-poetry-slam-elevbogweb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *