Poetry slam & Huskunstner

Booking:Frank Langmack poetry slam

Jeg udbyder alle former for show & workshops indenfor poetry slam & spoken word. Kontakt mig og få et skræddersyet forløb og en god pris: Jeg har mange års erfaring med både værtsroller, underholdnings- & edutaintment-shows for unge, interaktive foredrag samt dag- & uge-workshops.

Fx:

  • Show: Et sjovt og lærerigt poetry slam show med en eller to digtere (45-90 minutter) inkl. introduktion til genren, skrivefifs og publikumsinteraktion. Ubegrænset deltagerantal. 1. pers. 3000.- DKK/2 pers. 6000.- DKK (+transport)
  • Workshop: Dagen starter med det samme som ved et show – Interaktivt show i 45-90 minutter – og efterfølges af 4-5 timers skriveworkshop (30-300 deltagere) med 2 digtere 7995.- DKK (+transport)

Priser er vejledende. Kontakt mig på sms på tlf. 25571132 eller via e-mail: franklangmack[snabela]gmail.com

 

***

 

Huskunstner booking:

Jeg er godkendt som huskunstner hos Kunstrådet, hvilket betyder at der i nogle perioder af året er mulighed for at få rabat/tilskud til korte eller længere workshopforløb. Fx:

Lange workshops

Frist: 2. oktober 2018 (for workshops i perioden dec. 2018 – juli 2019)

Her kan kommuner, kulturorganisationer, institutioner og uddannelser/skoler søge 75% procent støtte af det samlede budget (Eksempelvis 6 fulde dages workshop inkl. logistik, forberedelse, materialer og sparring til en egenbetaling på 6000 kr.). Der kan strikkes forløb sammen der er flere dage i sammenhæng eller over flere løse datoer over længere tid. (Find inspiration til forløb længere ned på siden her.)

Jeg er gerne behjælpelig med ansøgningen, der enten kan søge direkte af skolen eller gennem mig via en samarbejdsaftale. Læs mere om puljen her: http://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/huskunstnerordningen/

 

Endagsbesøg

Frist: 1. september 2018:

Her kan skoler, gymnasier og andre undervisningstilbud2500 kroner i støtte til endagsworkshops via puljen for børn og unges møde med kunstnere. Der kan læses mere og søges på kunstrådets hjemmeside her: https://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/boern-og-unges-moede-med-forfattere-og-illustratorer/

Ansøgningseksempler:

Her kan du se to bud på, hvordan en ansøgning kan udformes (klik på linket, så henter du projekterne som word-dokumenter:

1-uges forløb

Fler-ugers forløb

 

***

 

Inspiration:

– Se denne en teaservideo fra et 9 dages workshop-forløb, hvor 8 klasser fra 6 forskellige skoler over 2 uger blev undervist i poetry slam og til sidst battlede mod hinanden med digte til det underholdende og velbesøgte Cosmos skolepoetry slamfinale på Roskilde bibliotek 2016:

 

– Læs to artikler fra lokalpressen (Klik på billederne) om mine workshops for unge. I begge forløb besøgte jeg flere skoler i henholdsvis Roskilde og Aalborg kommune, hvor forløbene kulminerede i en afsluttende performanceaften for de deltagende elever:

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

Undervisningsmateriale:


Jeg er eneforfatter til undervisningsmaterialet: Poetry slam – poesiens kampsport stilet mod udskoling & gymnasium. Bogen har fokus på 60ernes avantgardelyrik til nutidens poetry slam. Den blander moderne kunst-illustrationer, poetry slams og traditionelle digte så der er materiale nok til at dækker alle kravene til lyrikundervisning i udskolingen. Der er videolinks og skriveopgaver samt også et oplæg (via poetry slam) til at arbejde med aktivt medborgerskab.

Læs mere om den her:

Anmeldelse i Folkeskolen: https://www.folkeskolen.dk/513065/poetry-slam

Køb bogen hos Saxo: https://www.saxo.com/dk/poetry-slam_frank-langmack_haeftet_9788723039965

Køb bogen hos Alinea: https://www.alinea.dk/tid-til-dansk-i-overbygningen-poetry-slam-elevbogweb

 

 

Anmeldelse i læsepædagogen: http://franklangmack.dk/wp-content/uploads/2017/05/anmeldelse.jpg

 

***

 

Performances:

– Oplev et par HD-videoer fra nogle af mine poetry slam performances – på både dansk og engelsk: