Poetry slam & huskunstner

Poetry slam & huskunstner

Poetry slam booking:Frank Langmack poetry slam

Jeg udbyder alle former for shows & workshops indenfor poetry slam & spoken word. Kontakt mig og få et skræddersyet forløb og en god pris: Jeg har mange års erfaring med både værtsroller, underholdnings- & edutaintment-shows, interaktive foredrag samt dags- & uge-workshops.

Vejledende priser:

  • Et underholdende interaktivt poetry slamshow (1.5 time) inkl. pædagogisk publikumsindragelse og et bredt lyrisk indhold (ubegrænset deltagerantal). En digter 3000 dkk eller to for 5000 DKK
  • Underholdende Interaktivt show + 4 timers skriveworkshops med 2 digtere 6000 DKK (Begrænset deltagerantal alt efter dybde for den enkelte deltager.)

Kontakt mig på sms på tlf. 25571132 eller via e-mail: franklangmack[snabela]gmail.com

 

Huskunstner booking:

Jeg er godkendt som huskunstner hos Kunstrådet, hvilket betyder at der i nogle perioder af året er mulighed for at få rabat/tilskud til korte eller længere workshopforløb. Fx:

Frist:

Her kan kommuner, kulturorganisationer, institutioner og uddannelser/skoler søge 75% procent støtte af det samlede budget (Eksempelvis 6 fulde dages workshop inkl. logistik, forberedelse, materialer og sparring til en egenbetaling på 6000 kr.). Der kan strikkes forløb sammen der er flere dage i sammenhæng eller over flere løse datoer over længere tid. (Find inspiration til forløb længere ned på siden her.)

Jeg er gerne behjælpelig med ansøgningen, der enten kan søge direkte af skolen eller gennem mig via en samarbejdsaftale. Læs mere om puljen her: http://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/huskunstnerordningen/

Frist: 1. februar 2018: Her kan skoler, gymnasier og andre undervisningstilbud2500 kroner i støtte til endagsworkshops via puljen for børn og unges møde med kunstnere. Der kan læses mere og søges på kunstrådets hjemmeside her: https://www.kunst.dk/kunststoette/puljestamside/tilskud/boern-og-unges-moede-med-forfattere-og-illustratorer/

Ansøgningseksempler:

Her kan du se to bud på, hvordan en ansøgning kan udformes (klik på linket, så henter du projekterne som word-dokumenter:

1-uges forløb

Fler-ugers forløb

 

Inspiration:

Her kan du se en teaservideo fra et 9 dages workshop-forløb, hvor 8 klasser fra 6 forskellige skoler over 2 uger blev undervist i poetry slam og til sidst battlede mod hinanden med digte til det underholdende og velbesøgte Cosmos skolepoetry slamfinale på Roskilde bibliotek 2016:


Her kan du læse to artikler fra lokalpressen om mine workshops for unge. I begge forløb besøgte jeg flere skoler i henholdsvis Roskilde og Aalborg kommune, hvor forløbene kulminerede i en afsluttende performanceaften for de deltagende elever:

 

 

 

 

 

 

 

 


Undervisningmateriale:


Jeg er eneforfatter til undervisningsmaterialet: Poetry slam – poesiens kampsport stilet mod udskoling & gymnasium. Bogen har fokus på 60ernes avantgardelyrik til nutidens poetry slam. Den blander moderne kunst-illustrationer, poetry slams og traditionelle digte så der er materiale nok til at dækker alle kravene til lyrikundervisning i udskolingen. Der er videolinks og skriveopgaver samt også et oplæg (via poetry slam) til at arbejde med aktivt medborgerskab.

Læs mere om den her:

Anmeldelse i Folkeskolen: https://www.folkeskolen.dk/513065/poetry-slam

Anmeldelse i læsepædagogen: http://franklangmack.dk/wp-content/uploads/2017/05/anmeldelse.jpg

Køb bogen hos Saxo: https://www.saxo.com/dk/poetry-slam_frank-langmack_haeftet_9788723039965

Køb bogen hos Alinea: https://www.alinea.dk/tid-til-dansk-i-overbygningen-poetry-slam-elevbogweb

 

 

 


Video:

Her kan du se nogle inspirationsvideoer – HD-videoer fra nogle af mine poetry slam performances – på både dansk og engelsk: