Forfatter

Jeg har skrevet et utal af noveller, klummer og poetry slams siden 2001. Jeg har desuden afholdt over 500 foredrag og workshops om litteratur for både unge og voksne. Nogle af teksterne kan findes på biblioteket, enkelte til salg, men meget har været projektbaseret og fandtes kun i en tidsbegrænset periode.

Har du noget skønlitterært du vil have skrevet? Et manuskript du vil have læst og givet kritik på? Eller ønsker du at starte et skrivehold i kommunen eller udvide dine ansattes skrivehorisont med et kursus i kreativ skrivning, så kontakt mig via booking her

 


Novellesamling:

Et par af mine noveller kan læses i bogen Hvisk et digt.

http://www.arnoldbusck.dk/boeger/skoenlitteratur/hvisk-et-digt

https://bibliotek.kk.dk/ting/object/870970-basis%3A25246837

 

 

 


Undervisningbog:

Jeg er didaktisk eneforfatter på en undervisningsbog til udskoling og gymnasium, der sætter fokus på 60ernes avantgarde lyrik til nutidens poetry slam. En blanding af moderne kunst, tekster, video og opgaver. Læs mere om den her:

Anmeldelse i Folkeskolen: https://www.folkeskolen.dk/513065/poetry-slam

Anmeldelse i læsepædagogen: http://franklangmack.dk/wp-content/uploads/2017/05/anmeldelse.jpg

Køb bogen hos Saxo: https://www.saxo.com/dk/poetry-slam_frank-langmack_haeftet_9788723039965

Køb bogen hos Alinea: https://www.alinea.dk/tid-til-dansk-i-overbygningen-poetry-slam-elevbogweb

 

 

 


I øjeblikket arbejder jeg på romanen Hvem er Kristian Vrontos. Du kan læse de første 4 kapitler i uddrag ved at klikke på billedet herunder. Jeg bruger eksempler fra den når jeg underviser i kreativ skrivning og plot.

 

 

%d